2014. május 30., péntek

A Startup Cégbérlés Konstrukció


Az alábbiakban blogunkban közzétesszük az Online Startup Cégbérlés Konstrukciót , melyet cégalapítás, vagy egyéni vállalkozói engedély helyett internetes vállalkozás indításához, működtetéséhez alkalmazhatunk.

Előnyök.:
- Nem kell céget alapítani, vállalkozói engedélyt kiváltani!
- Bármilyen típusú vállalkozás indítható, üzemeltethető (weboldal, vagy webáruház formában is)!
- Az internetes cégbérlő vállalkozás adóit, a céget bérbeadó fizeti meg!
- A cégbérlő vállalkozás az EU-n belül EU-s adószámmal is, vagy akár globálisan is kereskedhet, szolgáltathat!
- A cégbérlő vállalkozás a bérelt cégben, tevékenységére korlátozva szabadon, függetlenül tevékenykedhet!
- Nincs kötelező könyvelés, mert azt a beadott költségszámlák, valamint a bevételek alapján céget bérbeadó végzi!
- Többféle költség elszámolható, mint egy "hagyományos" cégben, vagy egyéni vállalkozásban!
- A cégbérlő vállalkozás a megfizetett cégbérleti díjon felül, csak nyereségessége esetén, a nyereségéből kalkuláltan, az aktuális jutalékarányának megfelelően fizet jutalékot céget bérbeadónak, egyéb fizetési kötelezettsége nincs!
- A cégbérlő vállalkozás havi $80 alacsony bérleti díjból fenntartható (cca. 17-18.000 Ft), ami csupán töredéke egy hagyományos vállalkozás adó és járulék kötelezettségénél!
- Cégbérlést a vállalkozás megerősödése után, vagy bármikor fel lehet mondani, saját céget alapítani!
- Már rendkívül alacsony összeggel (cca. 30-35eFt), elindítható a vállalkozás, ami tartalmazza a domain nevet, webes felületet, tárhelyet, és persze a működéshez szükséges céget! (további kiadás a cégbérleti díj, ami havi cca. 17-18 eFt!)  

És akkor a termék képe és leírása!





Startup Online Cégbérlés konstrukció, vállalkozás indítása kedvező havi díjjal!

Online Startup ajánlatunk, megspórolja önnek a cégalapítás, törzstőke, ügyvéd, illeték, stb., díjait, költségeit, valamint a Cégbérlés ideje alatt átvállaljuk vállalkozása adóit!

Figyelem!
Jelen Online Startup Cégbérlés konstrukció, bármilyen profitorientált vállalkozáshoz alkalmazható! A „ Startup” kifejezés az alacsony vállalkozási költségvetésre vonatkozik, és nem feltétel az innováció!


Online Startup Cégbérlés konstrukciónk (OSC) a többi Cégbérlés konstrukciónktól eltérően, $100 induló költséggel, amely az első hónap cégbérlet díját is tartalmazza, további havi $80 részletfizetésű cégbérlés díjjal vehető igénybe, így lehetőséget ad leendő cégbérlőinknek, egy rendkívül alacsony költségvetésű startup vállalkozás indításának megvalósítására.
Startup Cégbérlés konstrukciót 50/50 -es (50%-50%) nyereségalapú jutalékaránnyal indítjuk el, melynek jutalékát a többi online cégbérlés konstrukciónkkal megegyezően csak nyereségesség esetén kell a cégbérlő vállalkozásnak megfizetni!
A Cégbérlés ideje alatt, jelen OSC konstrukciónknál is, úgy mint a többi online és offline cégbérlés vállalkozás konstrukciónknál a cégbérlő vállalkozásra vonatkoztatott adókat, a bérelt cég bejegyzési országa szabályai szerint fizeti meg. (Cégbérlő vállalkozásnak a bérleti díjon, valamint nyereségessége esetén az aktuális jutalékon kívül egyéb vállalkozására vonatkoztatott kötelezettsége nincs.)
Az induló 50/50 -es jutalékarányt, mint azt a többi Cégbérlés konstrukciónknál is,Jutalékarányjavító kiegészítő konstrukciónkkal a termékleírásban közöltek szerint lehet javítani.
Jelen Online Startup Cégbérlés konstrukciónkra vonatkoztatott cégbérlési jog, a többi pályázott, vagy vásárolt cégbérlés konstrukciók egy naptári éves cégbérleti jogától eltérően, havonta előre megújítandó Cégbérlés jog. (a cégbérlet díja adott hónapra előre fizetendő!)
OSC konstrukciónknál bármikor lehetőséget adunk, bármelyik online Cégbérlés konstrukciónkra váltásra, az addig megszerzett jutaékarány javítás mellett. Átváltási szándékot webáruházunkba történő kiválasztott Cégbérlés konstrukció vásárlással lehet jelezni, aminek lebonyolítását rövid időn belül eszközöljük. Továbbá a vállalkozás a többi cégbérlés konstrukciónkhoz hasonlóan, saját cég létrehozásával bármikor önállósítható!

Összegezve, jelen OSC konstrukciónkkal, alacsony költségvetésű, és alacsony üzemeltetési költségű vállalkozás indítása lehetséges, ami a továbbiakban fejleszthető, vagy önállósítható!

OSC ajánlatunk megspórolja önnek a cégalapítás, törzstőke, ügyvéd, illeték, stb., díjait, költségeit, valamint a Cégbérlés ideje alatt átvállaljuk vállalkozása adóit!

Figyelem!
Közvetítő partnereink jelen OSC konstrukciót is kiajánlhatják Partnerprogram kuponokkal, a kiajánlás utáni jutalék fizetés a kifizetett részletek után maximum 12 hónapig részletekben ( első kifizetés + 11 hónap) történik, a jutalékszámítás alapja a konstrukció egy éves fenntartása esetén $980 ($100+(11 X $80)). Darabáras jutalékfizetés esetén, a jutalék a jutalékmértéke szerint, szintén osztódik tizenkettővel. Cégbérlő cégbérlés konstrukció váltásakor, annak megtörténtekor a még ki nem fizetett fennmaradó jutalék részletek egy összegben íródnak jóvá közvetítő partnerünk számláján, de a kifizetett összeg nem lehet magasabb az új Cégbérlés konstrukcióhoz képest kifizethető jutaléknál!
A beintegrált ügyfélnek az adott partnerprogram szerint adható kedvezmény, jelen OSC konstrukciónál csak a kezdő (első) részletre vonatkozik!

Kérjük tekintse meg többi termékünket is!

Vásárlás előtt kérjük tájékozódjon, kérdezzen, valamint ismerje meg Együttes Feltételekben leírtakat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése